Вітаю Вас, шановні відвідувачі блогу!

четвер, 1 вересня 2016 р.

День Знань у гімназії ім. Т.Шевченка

   Гімназія ім. Т.Шевченка, як і усі інші навчальні заклади міста, розпочала новий навчальний рік урочистою лінійкою. Власне, головними дійовими особами цього свята традиційно стали першокласники, яких в цьому році було більше сотні! Саме їх радісно зустрічала на святі запашним короваєм директор НВО Война Галина Георгіївна та всі учні школи. 
    Продовжилась лінійка промовою директора, вона привітала усіх з Днем Знань та 25-ю річницею незалежності України, розповіла про успіхи гімназії у попередньому навчальному році. Під час лінійки згадали про події, які відбуваються на Сході України, а також оголосили про акцію"Квітка Єднання", замість квітів - допомога армії, яка діє у гімназії третій рік поспіль. Хвилиною мовчання згадали усіх героїв, які віддали своє життя заради гарного майбутнього України. 
   Розважальну програму урочистого заходу склало привітання всіх присутніх від українських козаків, танцювальною композицією з українським прапором та у вигляді тризуба від учнів сьомих та восьмих класів, виступом першачків, промовою від майбутніх випускників, флеш мобом від учнів пятих класів, піснею від фронтмена "Живий звук" Віталія Кравченка та привітанням від самої України, яка з першачками зробила традиційне коло дзвіночків, сповістивши про початок навчального року. 

   На завершення свята одинадцятикласники провели наймолодших учнів до гімназії через райдужну арку з рушників та батьківського благословення винуватців свята. У світлих та просторих класних кімнатах на першачків чекали приємні подарунки від найстарших учнів школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар